Bine ati venit la Parodent.

Department

Ortodontie

Ortodontie / Aparate dentare

Ortodontia reprezinta specialitatea medicinei dentare care vizeaza obtinerea unei ocluzii ( muscaturi ) ideale asfel incat sanatatea tesuturilor aparatului dento-maxilar sa ramana sanatoase. Fara un tratament ortodontic atunci cand este indicat, riscurile aferente sunt reprezentate de procese carioase greu de tratat sau boala parodontala, o afectiune cu implicatii grave.

APARATATE DENTARE FIXE

  • Aparat dentar metalic
  • Aparat dentar ceramic
  • Aparat dentar safir
  • Aparat dentar incognito
  • Aparat dentar Alligne
  • Aparat dentar mobil copii

shutterstock_73881016

Ortodontia este specialitatea medicinei dentare care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratamentul anomaliilor dento-maxilare. Desi majoritatea pacientilor considera necesar consultul ortodontic doar in situatia existentei unei incongruente cu inghesuire/spatiere, in realitate necesitatea unei terapii ortodontice nu se rezuma doar la avantajele imbunatatirii esteticii dento-faciale.
Pe langa acestea, sanatatea structurilor cavitatii orale (dintii, gingia si osul alveolar) au mult de castigat, igienizarea de catre pacient putand fi facuta corect intr-un mod mai facil, astfel putem evita aparitia cariilor si a bolii parodontale.
De asemenea, alinierea corecta a dintilor pe arcada creeaza premizele necesare unei ocluzii functionale care va preveni aparitia in timp a unor fenomene nu tocmai placute (dureri musculare, dureri de cap, insomnii, etc).
Nu in ultimul rand, corectarea anumitor anomalii dento-maxilare are ca rezultat indirect imbunatatirea posturii si corectarea respiratiei prin transformarea respiratiei orale in respiratie nazala cu toate avantajele ei: oxigenarea structurilor neurologice pe o cala mai scurta si mai eficienta, cresterea performantelor scolare, imbunatatirea calitatii somnului, etc.

Programare

Suna acum pentru o programare la noul cabinet din Delea Noua!

Call Us 031 4202434