Bine ati venit la Parodent.

Department

Implantologie Dentara

IMPLANTOLOGIE DENTARA

Implantologia dentara este solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa, indiferent de motivul pierderii acestora. Un implant dentar are o durata ??de la 10-15 ani pana la o viata intreaga in functie de starea generala de sanatate a pacientului precum si de riguriozitatea cu care pacientul isi efectueaza igiena orala.

ELEMENTE COMPONENTE:

 

  • Implant dentar
  • Bont de vindecare
  • Bont protetic
  • Coroana/ lucrare protetica

shutterstock_142412293

Implantul dentar copiaza structura radacinii dintelui natural, el fiind inserat printr-o procedura chirurgicala la nivelul osului maxilar sau mandibular. Urmeaza o perioada de vindecare si integrare a implantului (integrarea acestuia in masa osoasa) care variaza intre 4 si 6 luni. Pe parcusul acestei perioade implantul dentar se poate observa doar cu ajutorul unei radiografii, el nefiind vizibil in cavitatea bucala a pacientului.

Dupa osteointegrare medicul va descoperi? Implantul si va fixa bontul de vindecare, ce are rolul de a conforma gingia. In conditii ideale, perioada de vindecare a gingiei este de aproximativ o saptamana.

Ulterior se va trece la etapa de restaurare protetica, rezultatul final fiind inlocuirea dintilor lipsa, pentru ca pacientul sa se poata bucura de o viata normala.

Programare

Suna acum pentru o programare la noul cabinet din Delea Noua!

Call Us 031 4202434