Bine ati venit la Parodent.

Department

Estetica Dentara

Estetica Dentara

Estetica dentara este ramura stomatologiei care se axeaza pe imbunatatirea aspectului dintilor si a zambetului unei persoane. Un zambet frumos presupune existenta unei anumite armonii intre dinti, gingii si fizionomie, estetica dentara fiind guvernata de o serie de reguli, realizand un tot unitar intre specializarile stomatologice.

PROCEDURI STANDARD DE ESTETICA DENTARA:

  • Albirea dintilor – albire cu lampa
  • Obturatii de culoarea dintelui
  • Fatete ceramice sau din compozit
  • Coroane si punti integral ceramice
  • Coroane si punti ceramice pe suport de zirconiu
shutterstock_73881016

Ce este estetica dentara?

Estetica dentara reprezinta in prezent una dintre disciplinele importante ale stomatologiei si are ca scop imbunatatirea zambetului oricarei persoane ce trece pragul unui cabinet dentar.  Tratamentul estetic ar trebui sa duca la un rezultat satisfacator dar care sa ii confere pacientului un aspect natural. Albirea dentara( s se pune o poza cu dintii inainte de albire si una cu ei dupa albire) Albirea dentara reprezinta una dintre cele mai recomandate proceduri de estetică dentarăDatorită sistemelor de control al acidifierii  ce se gasesc înglobate în pasta de albit nu afecteaza smaltul. Este recomandata în cazul modificărilor de culoare a dinților datorită igienei nesatisfacatoare,a fumatului precum si a contactului cu alimente si bauturi care contin coloranti artificiali.

Fatetele ceramice

Fatetele ceramice sunt folosite pentru refacerea esteticii aspectului natural al zambetului. Sunt minim invasive ir datorita materialului din care sunt realizate nu isi modifa in timp culoarea. Prepararea dintilor pentru acoperirea cu fatete presupune interventii cu o afectare minima a structurii dentare. Cand dorim doar o solutie pur cosmetic iar conditiile locale permit, putem opta pentru fatele “no Prep”, care vor presupune ca suprafata dentara sa nu fie slefuita.

Programare

Suna acum pentru o programare la noul cabinet din Delea Noua!

Call Us 031 4202434